• Обща информация
  • Програма
  • Цената включва
  • Резервация

Рио де Жанейро и Сао Пауло цени от 2 755.00 EUR  на човек за 9 нощувки с личен гид по време на престоя.

Ден 1: Полет от София до Рио де Жанейро с прекачване
Ден 2: Пристигане в Рио де Жанейро. Настаняване в хотела  Hilton Rio de Janeiro Copacabana или Pestana Rio Atlantica.
Ден 3: Обиколка на Рио де Жанейро и посещение на статуята на Христос  – 8 часа
Ден 4: Посещение на Sugar Loaf с кабинков лифт до Urca Hill и Sugar Loaf mountain – 4 часа
Ден 5: Карнавала в Рио и посещение на стадиона Sambadrome – 7 часа / през март месец /
Ден 6: Полет от Рио де Жанейро до Сао Пауло. Настаняване в хотел Melia Pulista 5* в Сао Пауло.
Ден 7: Обиколка на Сао Пауло и дегустация на местни вина – 5 часа
Ден 8: Посещение на Campos do Jordão – известен като “бразилската Швейцария” – 9 часа
Ден 9: Посещение на Santos and Guarujá – 8 часа
Ден 10: Полет от Сао Пауло до София с прекачване
Ден 11: Пристигане в София.

Ден 1: Полет от София до Рио де Жанейро с прекачване.

Ден 2: Пристигане в Рио де Жанейро
Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване в хотела  Hilton Rio de Janeiro Copacabana или Pestana Rio Atlantica
Свободно време и събеседване с екскурзовода относно предстоящите екскурзии и турове. Разходка по плажа на Copacabana.

Ден 3: Обиколка на Рио де Жанейро и посещение на статуята на Христос  – 8 часа
Закуска. На сутринта преди тълпите от туристи ще се изкачим нагоре по планината Corcovado, за да се насладим на статуята на Христос Изкупител със специално резервиран билет за време (без да се подреждаме в дългите опашки). Когато се отправяме към Corcovado, ние пресичаме току-що пробуждащата Tijuca Tropical Rainforest и имаме възможност да видим местните плодове и дървета, които растат в дивата природа. Можем да забележим красиви птици и маймуни. От там се открива красива панорама  на Рио от 360 градусова гледка към спиращия дъха град! Ще ви разкажем повече за всички места, които виждате, а след това ще се отправим към центъра на града. Има какво да се покаже и да се разкаже за Кралския дворец, където краля на Португалия е живял и управлявал Португалия и Бразилия (ще ви покажем прозореца, от който принцеса Изабел е премахнала робството ) и  историята на великите завоеватели и крале на героите и на страната като цяло. Ще се отправим към къщата на момичето с цветни плодове Кармен Миранда, посетете пъстроцветните Selaron Stairs mozaic, впечатляващия манастир San Bento, модерната катедрала и разбира се ще посетим Sambodrome, където се провежда карнавала. Ще ви покажем и най-известния  стадион Маракана, който бе домакин на финалите на Световната първенство. По пътя има някои възхитителни бразилски ресторанти с типични деликатеси, които можете да опитате. Ще покажем някои прекрасни места, за да прекараш останалите дни в Рио.
Обиколката ще се проведе с личен гид и шофьор /на Руски или друг език/.

Ден 4: Посещение на Sugar Loaf с кабинков лифт до Urca Hill и Sugar Loaf mountain – 4 часа.
Закуска. Докоснете се до начина на живот на Кариоките. Тази обиколка ви показва как да обиколите Рио като местен! Върнете се там, където всичко започна в Урка, а по-късно ще се отправим към върха на града. Разберете всичко за Урка, прекрасния квартал, от който започва Рио де Жанейро. Насладете се на вкусните местни деликатеси на този хубав град и на едно вълнуващо пътуване с известния кабинков лифт от Прая Вермела до хълма Урка. Насладете се най-добрите гледки на града от планината Sugarloaf.
Разходете се по улиците в тази спокойна малка област, където Рио де Жанейро е официално основан като град. Спускайки се до плажа Урка, ще се разходим по крайбрежието до един от любимите места на местните жители! Стената на Urca, както я наричат местните
Кариоки.
Обиколката ще се проведе с личен гид и шофьор /на Руски или друг език/.

Ден 5: Карнавала в Рио и посещение на стадиона Sambadrome – 7 часа.
Посещението на карнавала в Рио не е включено в основната цена.
Закуска. Време за почивка и свободно време за разходка.
През месец март се провежда Карнавала в Рио и ако вашия престой в Рио съвпадне с дните на карнавала, ние можем да осигурим билети и посещение на стадион Sambadrome,  където се провежда карнавала и преминават всички училища по самба.
С включени трансфери хотел - стадион Sambadrome – хотел.

Ден 6: Полет от Рио де Жанейро до Сао Пауло
Закуска. Напускане на хотела в Рио и трансфер до летище. Регистрация за полета до Сао Пауло. Пристигане в Сао Пауло трансфер и регистрация в хотел Melia Pulista 5* или друг хотел.

Ден 7: Обиколка на Сао Пауло и дегустация на местни вина – 5 часа
Закуска. На тази обиколка ще опознаем най-традиционните и известни места в Сао Пауло, започвайки с Estacao da Luz, открит през 1867 г. Със своята уникална архитектура запазва традицията си да бъде едно от най-посещаваните места в града и ще видим внушителните сгради като Edificio Italia. Общинският театър, където ще спрем и ще прекосим „viaduto do cha“, като наблюдаваме и се наслаждаваме на целия пейзаж, мостове и други забележителности като сградата на Banespa, „Patio de Colegio“ и красивата катедрала Se, с прекрасния си стъклопис.
Без да губим време, ще направим панорамна обиколка на квартал Liberdade, където има най-голям брой японски имигранти. След това се отправяме към модерната част на града. Започвайки от района на Паулиста, ще видим главния финансов център, забележителности като MASP Museum и луксозните улици като Oscar Freire.
Най-накрая се отправяме към най-големия парк в Сао Пауло, парка Ibirapuera, с повече от 1 милион квадратни метра зелени площи, музеи, проектирани от Оскар Нимайер, и паметници като Паметника на Bandeirantes, където можем да направим снимки.
Обиколката ще се проведе с личен гид и шофьор /на Руски или друг език/.

Ден 8: Посещение на Campos do Jordao - известен като "бразилската Швейцария" - 9 часа
Закуска. Прекарайте един ден в прекрасния планински град Campos do Jordao, любимо място за почивка на местните жители и посетителите.
Campos do Jordao, известен като "бразилската Швейцария", е невероятен град с невероятна архитектура. На около 3 часа от Сао Пауло, това е един от най-високите градове в Бразилия: приблизително 1,628 метра височина. С немски архитектурен стил и хладен климат Campos do Jordao привлича много туристи през зимния сезон. Насладете се на връх Itapeva, разположен на височина 2000 метра, където можете да се насладите на фантастична гледка към долината Paraiba, Ботаническата градина и Pedra do Bau.
Обиколката ще се проведе с личен гид и шофьор /на Руски или друг език/.

Ден 9: Посещение на Santos и Guaruja – 8 часа
Закуска. Ако търсите история и природа, ще бъдете впечатлени от това пътуване. Пътуването до Сантос минава през Атлантическата дъждовна гора. С пристигането си в Сантос ще бъдете възхитени от очарователния исторически център, където ще можете да посетите музея на кафето и музея на Пеле, да се разходите с исторически трамвай за панорамни разглеждане на забележителности, да видите невероятна крайбрежна градина, прекрасни плажове и много други.
Обиколката ще се проведе с личен гид и шофьор /на Руски или друг език/.

Ден 10:  Полет от Сао Пауло до София с прекачване.
Закуска. Напускане на хотела и трансфер до летище. Регистрация за полетите до София.

Ден 11: Пристигане в София.

  • самолетни билети в икономи класа, без летищни такси.
  • хотелско настаняване за 4 нощувки в Рио де Жанейро и 4 нощувки Сао Пауло стандартна стая.
  • трансфери летище – хотел – летище
  • екскурзии и турове в Рио де Жанейро и Сао Пауло
  • посещението и билетите за карнавала в Рио де Жанейро през месец март не са включени към цената.
  • личен гид /на Руски или друг език/ по-време на престоя.
  • медицинска застраховка до 10.000 USD

Свържете се с нас на телефон 02 980 52 41 или на info@flymore.bg